Expedition details

De nieuwe TrendExpeditie is open voor inschrijving. Meld u nu aan.

TrendExpeditie 'Voedingstrends in de Zorg' te Rotterdam - vrijdag 23 mei 2008
Passie. Visie. Doen.

Voor wie?

Op deze expeditie hebben wij o.a. deelnemers mogen verwelkomen van het UMC Utrecht, Gelderse Vallei, Erasmus MC, Zaans Medisch Centrum, Ziekenhuis Bethesda en Wielinga Consultancy.


groepsfoto

Bij Foodelicious in Rotterdam tijdens de TrendExpeditie op 23 mei 2008

Trends zelf ervaren

Trendexpedition.com werpt een nieuw licht op een belangrijk onderdeel van uw dienstverlening. In één dag kunt u proeven van de belangrijkste trends in patientenwensen rondom maaltijden, ruiken aan verrassende concepten en inspiratie opdoen voor uw eigen instelling. Deze TrendExpeditie 'Voedingstrends in de zorgsector' werd begeleid door visieontwikkelaar Monique Willemse.


Photos

Testimonials deelnemers:

Uitstekende dag waarbij mijn doelstelling om deel te nemen aan de TrendExpeditie, t.w. kennis opdoen en ervaring delen ruimschoots is behaald.

De belangrijkste reden voor mij om deze TrendExpeditie te boeken was het bepalen van onze visie op de toekomst. Die wens is deels vervuld. Het was een leuke mix van programma-onderdelen! Passie. Visie. Doen.

Prima dag met een consistent en inspirerend programma! Ik kom graag nog eens.

Ik vond echt alle programma-onderdelen van de TrendExpeditie interessant.

De TrendExpeditie is uitstekend bevallen. Het blijkt een fantastische dag om kaders los te laten, inspiratie op te doen en praktische tips aangereikt te krijgen.

Een erg afwisselende dag met goede presentaties. Zeer geslaagde dag. Ik ben benieuwd hoe mijn visie over drie jaar mede onder invloed van deze TrendExpeditie is gerealiseerd binnen ons ziekenhuis.