Expedition details

De nieuwe TrendExpeditie is open voor inschrijving. Meld u nu aan.

Vrijdag 8 mei 2009
"Innovatieve Gastvrijheid & Voeding in de Zorg"

Deelnemers

Op deze expeditie hebben wij o.a. deelnemers mogen verwelkomen van de Rivas Zorggroep in Gorinchem, het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, het Gelre ziekenhuis in Zutphen en in Apeldoorn en het Franciscus Ziekenhuis Roosendaal.

Voor wie?

Managers Hotelservices, Facilitair Service Managers, Bedrijfsleiders Voeding, Hoofden Horeca & Gastenservices, Directie, Beleidsmakers en Marketing Managers bij Ziekenhuizen, Woonzorgcentra, Zorg Instellingen, Zorgverzekeraars, Cateraars & de Voedings- en Genotsmiddelenindustrie.

Doelstelling

Doelstelling van deze TrendExpeditie 'Innovatieve Gastvrijheid & Voeding in de Zorg' is het zelf ervaren van trends gerelateerd aan patientenwensen rondom de maaltijd, het opdoen van inspiratie en het vertalen van deze trends buiten de ziekenhuismuren naar de eigen praktijk en het eigen vakgebied.


groepsfoto

De enthousiaste deelnemers van 8 mei 2009

Photos

Testimonials deelnemers eerdere TrendExpeditie 'Voedingstrends in de Zorg' >

Ook mee op TrendExpeditie?

De datum voor de volgende TrendExpeditie is nog niet bekend maar wel open voor inschrijving. U kunt u hier aanmelden als u volgende keer mee wilt. Wij informeren u dan zodra de nieuwe datum bekend is.

Geïnteresseerd in de presentatie 'Momoko's Gastblije 7'?

Visieontwikkelaar Monique Willemse van Momoko Concepts Trends Colours geeft op uw verzoek haar nieuwe presentatie 'Momoko's Gastblije 7' ook los van de TrendExpeditie 'Innovatieve Gastvrijheid'. U kunt haar inhuren om deze informatieve en originele presentatie te houden. U kunt deze presentatie inzetten om uw interne doelgroepen te inspireren en beter te laten werken vanuit de wensen en het perspectief van uw patiënten.
Indien u interesse heeft, stuur u dan een mailtje naar: info@momoko.nl met vermelding van de gewenste presentatiedatum/data inclusief een omschrijving uw wensen en grootte van de groep.