Expedition details

datum in overleg

"Innovatieve Gastvrijheid & Voeding in de Zorg"

in en rondom Rotterdam & Dordrecht

Programma (onder voorbehoud) >

Aanmeldingsformulier >

testimonials deelnemers eerdere TrendExpeditie 'Voedingstrends in de Zorg' >

Voor wie?

Managers Hotelservices, Facilitair Service Managers, Bedrijfsleiders Voeding, Hoofden Horeca & Gastenservices, Directie, Beleidsmakers en Marketing Managers bij Ziekenhuizen, Woonzorgcentra, Zorg Instellingen, Zorgverzekeraars, Cateraars & de Voedings- en Genotsmiddelenindustrie.

Doelstelling

Doelstelling van deze TrendExpeditie 'Innovatieve Gastvrijheid & Voeding in de Zorg' is het zelf ervaren van trends gerelateerd aan patientenwensen rondom de maaltijd, het opdoen van inspiratie en het vertalen van deze trends buiten de ziekenhuismuren naar de eigen praktijk en het eigen vakgebied.

Marktwerking

Vraagt u zich af hoe u de aanwas van patiŽnten positief kunt beÔnvloeden? Zijn in uw instelling de patiŽnten inmiddels 'cliŽnten' geworden door de al duidelijk voelbare marktwerking? Wilt uw instelling zich graag sterk onderscheiden van andere instellingen? Gastvrijheid en Voeding zijn hiervoor de instrumenten bij uitstek.

PatiŽntenwensen

Tijdens deze TrendExpeditie gaan we in op de wensen van uw cliŽnt omtrent de maaltijd die u aanbiedt. Voorts ontdekt u welke verwachtingen er spelen bij uw cliŽnten op het gebied van de beleving van uw producten, het gedrag van uw personeel en de ruimte waarin u de voeding serveert.

Uw instelling de eerste keus in zorg

Heeft uw instelling de ambitie om nummer 1 te worden of hoger op de AD en Elsevier ranglijst te komen? Dan is deze TrendExpeditie 'Innovatieve Gastvrijheid & Voeding in de zorgsector' iets voor u.

TrendExpeditie begeleiding

Deze TrendExpeditie 'Innovatieve Gastvrijheid & Voeding in de Zorg' zal worden geleid door visieontwikkelaar Monique Willemse van Momoko Concepts Trends Colours, www.momoko.nl. Zij is een autoriteit op het gebied van het vertalen van nieuwe ontwikkelingen naar praktische en originele belevingsconcepten met een sterk onderscheidend vermogen voor opdrachtgevers in de zorg.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen 645 euro per persoon exclusief btw.

U kunt u aanmelden door dit formulier in te vullen en aan ons te verzenden:

Aanmeldingsformulier >